Facts og Invitation til løbet

Det traditionsrige Impeesa løb kan nu – efter et års corona-pause – afholdes igen. Og som tidligere sker det den første fredag i oktober. Vi vil naturligvis overholde, hvad der måtte være af forholdsregler på løbstidspunktet fra myndighedernes side mht. corona, hvorfor justeringer kan forekomme.

Impeesa er et natløb i Rold Skov for spejdere fra alle uniformerede korps i Himmerland, som går i 4. – 6. klasse, og I er hermed inviteret.  Løbet er ca. 5 km langt og består af otte poster, hvor patruljerne skal dyste i traditionelle spejderfærdigheder og turnout. Hovedpræmien er Impeesa-spyddet (vandrepræmie), mens Turnout-vinderne får en afrikansk maske (vandrepræmie). Til alle deltagere og dem, der er postmandskab, er der et løbsmærke for Impeesa 2021.

På dagen mødes vi ved Skørping Hallen kl. 18.00 og vi plejer at være færdige med præmieoverrækkelse omkring kl. 24.00.

Deltagelse

Det koster 200 for en patrulje at deltage i løbet og 25 kr. pr. postmandskab/leder/voksen. Prisen dækker løbsmærker samt pølsehorn og juice ved afslutningen.

Patruljer består af 3-6 spejdere i alder svarende til 4. – 6. klasse. Patruljen skal som udgangspunkt klare sig selv, men der vil være mulighed for at lade 1 eller 2 voksne gå med patruljen, hvis det skønnes nødvendigt. Den voksne må ikke hjælpe på posten, da dette kan give fradrag i point.

Bemærk specielt, at alle over 15 år skal have en gyldig børneattest.

 

Som noget nyt er der i år sat et max. på 24 patruljer. Tildeling af pladser sker som først til mølle.

Tilmelding er først endelig, når vi har modtaget betalingen.

Deltagerne skal huske lommelygte (pandelampe er godt), egnet tøj efter vejret og lidt smågodt til at styrke sig på undervejs – husk også lidt at drikke (spis aftensmad hjemmefra).

Øvrige spilleregler kan ses her: Spilleregler for Impeesa Løbet

Hent hele invitationen her :  Invitation 2021

Comments are closed.